24 Mart 2010 Çarşamba

HASTAYIM HASTA :(((

KIZIMLA  SIRAYLA HASTA OLDUK ÖNCE HAFSA SONRA BEN BENİMKİ SİNÜZİT AMA 10 GÜN SONRA 2. TEKRARI BUGÜN TÜM GÜN DOKTORDAYDIM SORUN KRONİK SİNÜZİT TABİ NEYSEKİ CİĞERLERİME İNDİRMEMİŞ AMA BENİ AYAKTADA GEZDİRMİYOR KIZIM 2 GÜNDÜR OKULA GİDEMİYORDU  BUGÜN GİTTİ EVE GELDİĞİNDE ÖKSÜRÜĞÜNÜN ARTMASINDAN ENDİŞE EDİYORDUM  NEYSEKİ KÖTÜLŞMEMİŞ GİTTİĞİ GİBİ GELDİ

BİDE BU ARALAR BLOĞUMLA UĞRAŞMAYA BAŞLAYACAKTIM TAM, ONU DA YAPAMADIM YARIM KALDI.
           ŞABLONUNU DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM SAYFA DÜZENİ YAPMAK İSTİYORUM AMA HEVESİM DE KAÇTI SİZ ŞİMDİLİK BU HALİYLE İDARE EDİN ŞEKERLEMELERİM BEN BU HALİM GEÇİNCE GÜZEL Bİ ŞEKLE SOKMAYA ÇALIŞIM BLOĞUMU İNŞ.
HA BİDE İBRAHİM SARAÇOĞLU BEYLE GÖRÜŞTÜM DÜN SİNÜZİTİM İÇİN BU GÜNE KADAR NE İLAÇ KULLANDIYSAM FAYDA ETMEDİ BİDE ONUN PAPATYA KÜRÜNÜ DENEYİM DEDİM İLTİHABI AKITAN BİR KÜR BU, 2 GÜN OLDU BAŞLAYALI BEN GELİŞMELERİ SİZE ANLATIRIM EĞER BU SEFER ANTİBİYOTİKSİZ ATLATABİLİRSEM BİLİCEMKİ BU KÜR FAYDA ETTİ

BİLMEYENLER İÇİN SÖYLİYİM BİZ BRONŞEKTAZİ HASTALARININ MÜMKÜN OLDUĞUNCA AZ ANTİBİYOTİK KULLANMASI LAZIM ÇÜNKÜ İLERLEYEN ZAMANLARDA VÜCUDUMUZ ANTİBİYOTİKLERE KARŞI DİRENÇ KAZANACAK VE İÇ KANAMA BAŞLAYINCA ARTIK KANAMANIN BU İLAÇLARLA DURDURULMASI SANIRIM GERÇEKLEŞMEYECEK
           O YÜZDENDE MÜMKÜN OLDUĞUNCA AZ KULLANMAK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
EĞER Bİ FAYDASINI GÖRÜRSEM SİZİNLEDE PAYLAŞICAM BU KÜRÜ
    NEYSE ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN SAĞLIKLA KALIN ŞEKERLEMELERİM  ...

10 yorum:

evra ile dedi ki...

çok geçmiş olsun rabbım acil şifalar verir inşallah ...

MAVİ TUTKU dedi ki...

25yıl kadar önce sinizüt olmuştum Allaha şükür kendi kendine geçti, inşallah sizde iyileşirsiniz zira ağrısını iyi bilirim, hem size hem kızınıza geçmiş olsun..

Gümüş Tepsi dedi ki...

çok geçmiş olsun.Allah acil şifa versin

Unknown dedi ki...

Sevgili Ümit hanım, geçmiş olsun aynı rahatsızlıktan bizde muzdaribiz
doktor meysimsel alarjide olabilir dedi ilaç almadan geçirmeye çalışıyorum bol sıvı tükedeceğiz. Papatya, zencefil, tarçın ve ıhlamur tüketmeye çalışıyorum.

Sevgiyle kalın...

Fikir İşçisi dedi ki...

geçmiş olsun mesajlarınız için hepinize çoook geçmiş olsun canlarım
sağolun varolun Allah eksikliğinizi göstermesin

nehircce dedi ki...

Canım geçmiş olsun,sen bu blog aleminde benim için çok özelsin bilesin dikkat et kendine..Bana sakın hiç küsme :)Sen benim ilk izleyicimsin yorumlarını çok özledim :) barıştık mı :)) sevgiler.

MAVİ TUTKU dedi ki...

Ziyaretinize teşekkür ederim.:)
Tekrar çok geçmiş olsun..

Stil Direktoru dedi ki...

yeni geldim bende geçmiş olsun kuzum acil şifalar dilerim

nadarû dedi ki...

Selamun aleykum,

Şafi ismiyle şifa eylesin Rabbim, çok geçmiş olsun...dilerim en kısa zamanda iyileşirsiniz..

selamlar.. sevgiler...
baki muhabbet ile...

Adsız dedi ki...

merhaba ben trabzondan yazıyorum bende 17 yıldır bronşektazi ile savaşıyorum. 2008 yıolında çif taraflı akciğer ameliyatı geçirdim şikayetlerim biraz olsun azaldı ama geçmedi geçmezdi bronşektazinin kanunu bu. Bronşektazi kronik sinüzitle ilgili kulallndığınız doğal yöntemleri benimle de paylaşırsanız çok memnun olurum çünkü artk antibiyotik kullanmak istemiyorum Rabbim hepimizin şifasının versin..