21 Aralık 2009 Pazartesi

ZEYNEP'İN KINA GECESİ

Değerli arkadaşım Sevilay bir süre önce Anı Fotoğrafçılığına başladı çektiği bir çok güzel resmi flicker da bizlerle paylaşmaktaydı ama bu işi daha profesyonel yapmak adına kendine birde web sitesi hazırlatmakta kendisine bu adresten ulaşabilecez kısa bir süre sonra.
    Çektiği fotoğraflar o kadar güzelki hayranlıkla bakıyorum bazen.
Özel günlerinizi profesyonel bir çalışmayla ölümsüzleştirmek istiyorsanız kendisine benim aracılığımlada ulaşabilirsiniz yada verdiğim linkten ulaşabilirsiniz

Şimdi onun çalışmalarından biri olan "zeynebin kına gecesi" olarak yayınladığı fotoğraflarını sizlerle paylaşmak istiyorum kına gecesi o kadar güzel organize edilmişki ben bayıldım organizasyondaki kırmızı konsept te harika olmuş.Ben bu fotoğrafları daha önceden yayınlamayı düşünmüştüm  fakat resimleri yüklerken yaşadığım sorundan dolayı biraz ertelemiştim birde sitesinin hazırlanmasını bekledim şimdiye nasipmiş yayınlamak hem kına gecesini güzel bir organizasyon şeklinde kutlamak isteyenlere de fikir olur şimdi sizi bu fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum..

Kına gecesinin menüsü ...


                                                               Kına şekeri ve çerezi...

Çerez sepeti ...


                                   Kına sepeti...

Kına şekerlerinin durduğu masa ...
Her şey çok şık düşünülmüş değilmi.?..
Teşekkürler sevilaycım

5 yorum:

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

kınadaki herşey çok güzel.çok şanslı bir gelin.özellikle kına sepeti çok güzel.hayırlı günler canım

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

siteyi mutlaka ziyaret etmek isterim...

Rukiye Sevilay Taşçı dedi ki...

Teşekkür ederim, meltemciğim ;) blogunda benimle ilgili bir haber görmek çok gururlandırdı beni. Yer verdiğin için tekrar teşekkürler, 1 Ocak 2010 Saat:20:00 de www.anifotograflari.com yayında herkesi bekleriz ;)

Aysultan... dedi ki...

Kırmızı çok yakışıyor,kına gecelerine bence de güzel bir organizasyon:)
özellikle kına şekeri çok cici olmuş...
Allah mesut etsin

didem taninmis dedi ki...

aynen benim yapmak istediğim gibi bir organizasyon olmuş :) bu özel günlerin fotoğrafları çok önemli tabiki. Sevilay'ın sitesinin açılacağından haberim vardı bende merakla bekliyorum. :) Hatta blogumda bende yer vermek isterim kendisinin bu güzel çalışmalarını... sevgilerimleee