30 Kasım 2009 Pazartesi

AYRILIK VAKTİ:((


Yavru kedi fotoğraf karesinde yer alabilmek için büyük bi çaba göstermiş ve becermişde...

Bugün eve dönüyorum sağlığım çok şükür iyi toparladım kendimi ,soran merak eden  yorum bırakan tüm arkadaşlarıma çoook teşekkür ediyorum Allah eksikliğinizi göstermesin çok mutlu oluyorum inanın güzel yorumlarınızla:) Artık evde bir süre net olmayacağı için çok özlerim buraları, bu blog benim sokağım mahallem gibi oldu blogdaşlarım sokağımdaki komşularım olmuş.
        Ben 17 yaşıma kadar Üsküdar Zeynep Kamilde oturduk sokak mahalle ve komşularla içiçe yaşamı orada gördüm yaşadım, daha sonra hep ailem ve kendim site de yaşadık.
        Sitelerde oturanlar bilirler oraların soğuk ve birbirine yabancı insan ilişkilerini, ben bu blog dünyasında blogcu arkadaşlarla yaşadığım ilişkide o üsküdardaki komşuluk ilişkilerinin tadını buluyorum sanki biri bir süre bloğuna giriş yapamayınca acaba nerelerde hastamı bir sıkıntısımı var diğer arkadaş doğum yaptımı öteki blogcum bugün ne pişirmiş kokusu bizim eve kadar geldi sanki o kadar güzel resimleyip anlatmışki :)bizim sokağın kokoş deli kızı eda napmış kimlerle buluşmuş ne giymiş böylece uzayıp gidiyor yani anlıycağınız böyle bir tad veriyor bu iş bana
aslında biraz daha zamanım olsaydı daha güzel cümlelerle anlatmaya çalışırdım hislerimi ama konuşmam kadar iyi değildir yazılarım ama yaza yaza düzelticem bu özelliğimi heralde :)
Şimdilik hoşçakalın tez zamanda görüşmek dileğiyle ...

7 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Canım benim yoktum malum geldim ama tam geçmiş olsun derken aa dedim o deli benim heeh :) Canım bizde özlemişiz yazmak ve paylaşmak ne güzel değil mi :) Kedilere de bayıldım yerim onları da seni de :)

Stil Direktoru dedi ki...

Aaa bu arada bende evlenene kadar Koşuyolu'ndaydım bak ne kadar da yakınmışız o zamanlar :)

bahar yorgun dedi ki...

inşallah en kısa zamanda bağlanırsın tekrar ... bende senin gibi hissediyorum komşularımdan birisi birkaç gün görünmese merak ediyorum :)

bahar yorgun dedi ki...

inşallah en kısa zamanda bağlanırsın tekrar ... bende senin gibi hissediyorum komşularımdan birisi birkaç gün görünmese merak ediyorum :)

nazardeğmesin07 dedi ki...

sağlık problemlerim nedeniyle ne zamandır ziyaretlerimi aksatmıştım.Güzel dilekler içeren yorumunuz için çok teşekkür ederim arkadaşım.

MAYRI dedi ki...

Geçmişler olsun.

Ben çok iyi bilirim senin o zehirlenmeni. Birkaç kere bu başıma geldi. Bir daha öyle bir şey başına geldimi. Sen hiç beklemeksizin hastaneye git. Sistral iğne yapılması gerekir. O da ancak hastanede yapılıyor.

Özellikle göz ve dudaklarda alerji nedeniyle şişme olması çok tehlikeli. Çünkü bana bir doktorum demişti ki nefes borusu elindeki küçük parmağın kadar. Allerji nedeniyle tıkanırsa nefes alamazsın kimse neden gittiğini bile anlamaz demişti. Aman dikkat et.

Kendine iyi bak.
Sevgilerimle,

<:))

fikir işçisi dedi ki...

stil direktörü;Bende seni seviyorum bebekkkk :)
Baharın elleri;sağol canım bağlanabildim sonunda :)
nazar deymesin07;ben teşekkür ederim hayatım
Mayri;sağol hayatım tavsiyelerine dikkat edicem haklısın nefes borusu hakkında hiç aklıma gelmemişti çok doğru bu uyarı çok öneliydi çok çok teşekkür ederim canım