2 Mayıs 2009 Cumartesi

03 - 10 MAYIS KOZMİK BEDEN TEMİZLİĞİ


İlk bahar kozmik beden temizliğinin sonuncusu yarın başlıyor en geç ise slı başlanması tavsiye ediliyor ahmet maranki tarafından ben sonbahar temizliğini yapmıştım çok zor geçen bir hafta olmuştu ama sonuçtan memnun kalmıştım o yüzden bu seferde yapayım istiyorum bakalım dayanabilecekmiyim detaylı bilgileri maranki.com sitesine g,rerek alabilirsiniz


Ahmet Maranki’den Hastalıklarda 6 Aşama Tedavisi


Birazda hastalıkların tedavisindeki aşamalara değinelim. Herhangi bir hastalığı tedavi etmek için 6 aşamaya ihtiyacımız vardır. Bitkiler, renkler, taşlar, kokular, masajlar ve noktalar... Bunlardan birinin eksikliğinde gerçek tedaviyi elde edemeyiz.
Diyelim ki migren hastasısınız. Migren, stres, panik atak gibi bir çok rahatsızlıklarımız maalesef var. Bir insan migrense, reflüsü varsa, kisti varsa, çocuğu olmuyorsa, safra kesesi çamurluysa, biz bu sağlık sorunlarıyla ilgilenmiyoruz. Biz direk metabolizmayı düzeltiyoruz. Böylece tüm sıkıntılar ortadan kalkıyor. Bedeninizi düzeltin, kanınızı temizleyin, rahatlarsınız. Tüm hastalıkların nedeni kanın kirlenmesidir. Kan temizlenirse sivilceniz çıkmayacak, saçınız dökülmeyecek, organlarınız normal çalışacaktır.
Sarı kantaron bir mucizedir. Migren tedavisi için sarı kantaron, kimyon, anason, karanfil; taş olarak ise ametist kullanmalısınız.
Yarım kilo suyun içine10 gram sarı kantaron, 5 grama yakın kara kimyon yani kişniş, birazda papatyayı 5 dakika demleyin. Bu karışımdan sabah ve akşam birer bardak için.
Sadece bitkiyle tedavi olmuyor. Şifalarda taşları da kullanmak gerek. Renk bilimi çok önemli bir bilimdir. Mesela kafamızın taşı mor taştır. Beynimiz taşı ametisttir. Bir sıkıntınız varsa ametisti kullanın, elinizde bulundurun. Yatak odanızda ametist bulundurun hayatınız değişecektir. Ametistin kristal olarak keskin kısmı size doğru dönsün bakalım, bunun ucundan gelen enerjiyle kendinizi yenileyeceksiniz. Diğer bir aşamada masaj ve refleksoloji. Unutmayalım ki strese bağlı olarak şakralardaki noktalar uyarılabilir. Boyunda, el ve ayakların baş parmaklarında bazı noktalar vardır ki bu noktalar iyi bir masajla uyarılarak stresi ve baş ağrısını ortadan kaldırabilir. Metabolizma düzeldiği için hastalık da ortadan kalkacaktır.


Erken menopoz, adet sancısı, kısırlık


Erken menopoz, rahim kistleri, miyomlar, adet sancıları, düzensiz adetler gibi hastalıklar için çok önemli bitkiler mevcut. Civanperçemi, aslan pençesi, adaçayı, at kuyruğu, çoban çantası, papatya tüm bu bitkilerden uygun gramajlar halinde alıp, 1 litre suda demleyin ve sabah akşam tüketin. Hepsini bir arada bulamıyorsanız, tek tek de demleyip içebilirsiniz.


Mucizevi bitki soğan


Bu tarz tedavilerde soğan ve soğan suyunu öneriyorum. Soğanı ben 5 yıldır anlatıyorum. Cilt bozukluğu, iltihaplar, kan bozukluğu olanlar, bir soğanın başına vurun. Bıçak değmeden 1 litre suyun içine geceden koyun. Sabaha kadar bekletin. Çocuklara günde 500 gram, büyüklere 1 litre olarak karışımı hazırlayabilirsiniz. Sizde için çocuklarınıza da içirin. Günler sonra cildinizdeki pırıltıyı siz de göreceksiniz. Kanınız temizlenmedikçe parlak bir cildi hayal edemezsiniz. Soğanı kaynatıp içmenin faydası daha çok.
Erken menopozun taşı lal taşıdır. Kırmızı akik yada kırmız mercan kullanırsanız size yoğun bir enerji verecektir. Erken menopozda kokunuz karanfil ve sedir ağacının kokusudur.
Her zaman dediğimiz gibi sağlıklı bir yaşam için öncelikle yaşam şekliniz değişmeli. Kalan ömrünüzü sağlıklı yaşarsınız.
Her gün bir çeşit yemek yemeye gayret edin. Osmanlının en önemli padişahlarından Kanuni Sultan Süleyman, Yavuz Sultan Selim ömrü hayatlarında 1 çeşit yemekten fazla yemezlerdi Protinle karbonhidratı asla karıştırmayın. Etle pilav olmaz bir arada yenmemeli. Sağlıklı bir mide için yemek üstüne şerbetli tatlı yemeyi bırakmalısınız.


Kabızlık için


Her gece yatmadan incir, mürdüm eriği, gül kursu kayısıyı suyun içine koyun. Bu meyveleri çayınızın yanında tatlandırıcı olarak kullanın yada her gece yatmadan önce birer adet yiyin. İnciri kuru olarak da tüketebilirsiniz. Hiçbir yan etkisi yok.
Sebepler ortadan kalktı mı hastalık da ortadan kalkar. Kabızlık için 500 gram suya dozunu kendinizin ayarladığı lahana, maydanoz ve kereviz konulup, kaynatılır. Bu karışımdan sabah akşam birer bardak içilir. Mısır püskülü, sinemaki, kiraz sapı da çok önemli bitkiler.
Kabızlığın taşı ay taşı, amber veya sitrindir. Beyaz taşlar bedende enerji dengelemesi yapar. Mutfağınızın rengi sarı olabilir ama çalışma odanızın rengi asla sarı olmamalı. Sarı renk acıktırır. Ihlamur ve limonun kokusu çok önemlidir. Kanser umum bir hastalıktır. Kanserli bir hastaya asla masaj yapamazsınız. Biz doğruların yanındayız. Sağlıklı yaşamın formüllerini veriyoruz. “Hekimlerinizin önerileri yanında, şu lahanayı maydanozu alın” diyerek fayda sağlamaya çalışıyoruz. Sağlıklı, mutlu yaşamak elimizde ama okuyup araştıralım. Kanser hastalarının her gün bir çay bardağı pekmezi içmelerini öneriyoruz.

Maranki'den Kozmik Tatlı Tarifi


Malzemeler:

1 adet ayva, 1 adet elma, 1 adet armut, tahin ve pekmez.
Yapılışı: Ayvaları ortadan kestik çekirdeklerini çıkardık ve haşladık. Bu arada haşladığınız ayva suyun dökmüyor, içiyorsunuz. Loğusa anneler ayvanın suyunu için, sütünüz iki katına çıkacaktır. Haşlanan ayvanın içine rendelenen armut ve elma konulur üstüne tahin pekmez karışımı bırakılır ve afiyetle yenilir. Bitki tatlısı olduğu için yemeklerden sonra tüketilebilir fakat yinede 1 saat sonra yenmesini tavsiye ediyoruz.

Hiç yorum yok: