28 Nisan 2009 Salı

SİYAH ELBİSEM :::((

Arkadaşlar ben bu elbiseyi nisan burdasından yapmaya çalıştım fakat elbise bir türlü bitemedi Çünkü kumaş seçimim çok yanlış oldu.
çok emek verdim ama model kesinlikle durması gerektiği gibi durmadı bu kumaşta, bende bozmaya karar verdim alt tarafını çanta yapmayı planlıyorum üst tarafınıda bluz olarak kullanıcam napim işte acemilik valla. çünkü dikişte modeli kaliteli kumaş gösteriyor bense likralı jarse kumaş yerine süet kumaş kullandım esnemeyen sonuçsa rezalet oldu işte.

3 yorum:

özge'nin sepeti dedi ki...

bence resimde çok da kötü gözükmüyor kıyafet bu dikiş merakınız nereden geliyor acaba merak ettim çok güzel ve zevkli bi uğraş bence. haddim değil belki ama pes etmeyin hemen :)

Fikir İşçisi dedi ki...

özgecim ben senin sorunu okumadan önce bloğunu gezerken elbisenle ilgili bir yorum bırakmıştım orda.ama burdada detay verim hep içimde olan bir istekti fakat etrafımda dikişten hiç anlayan biride yoktu ve ben kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyordum ayrıca kumaşlarıda sevdiğimden güzel dikiş dikecek kimse bulamama rağmen kumaş alıp duruyordum eğer bazen dikiş bilen birini bulursam bir şeyler diktiriyordum bu seferde sonuçtan hiç memnun kalmıyordum kızım bu sene anaokula başlayınca bende kursa gidim dedim

özge'nin sepeti dedi ki...

evet yorumunuzu aldım çok teşekkür ederim . bence resim yapmaya da yeniden başlayabilirsiniz ve dikişide çabucak kavrayacağınıza eminim içinizde bu istek varken :)